Category: Nuru-hieronta Riihimäki

Liian nopea laukeaminen mistä löytää seksiseuraa

liian nopea laukeaminen mistä löytää seksiseuraa

Olen nyt seurustellut poikaystäväni kanssa hetken aikaa, ja useasti harrastettu seksiä. Seksi on aivan mahtavaa, mutta yksi ongelma Mies laukeaa alle kahdessa minuutissa Jja molempia haittaa tämä asia, mutta emme oikein osaa tehdä asialle mitään, joten neuvoja asiaaan?. Usein puhutaan että mies on liian nopea tai ennenaikaisista siemensyöksyistä. Mikä sitten Ja kun joskus harvoin sitäkin sattuu, että mies vain laukeaa, en osaa pahastua siitä, kun selitys on se, että "mä en vaan kestänyt kun sä olit siinä" . Eli en mä ole Älä Destinova vaan mee sanomaan mitään, et on liian lyhyttä tms. Eli ongelmana on se että mieheni laukeaa liian nopeasti,itse en ehdi laukeamispisteeseen kun tosi harvoin!vaikka mieheni tekee minulle vaikka mitä esileikissä,nii silti hän on se joka laukeaa ensin.(itse en esileikissä tee hänelle mitään,etten kiihottaisi häntä liikaa,mutta silti käy aina niin et.

Liian nopea laukeaminen mistä löytää seksiseuraa - Uppsala

Tunnin nyt ainakin pitää kestää. Ainakin meikäläiseen tepsii tämä konsti, uskoisin että tepsii useimpiin muihinkin. Keskustelun etusivu Sana vapaa. Miestä ei tarvitse vaihtaa, jos vaan kykenette keskustelemaan asiasta ja mies on valmis treeniin.

Arvika: Liian nopea laukeaminen mistä löytää seksiseuraa

SUOMALAINEN AMATÖÖRI DEITTI SEKSI 810
FISTAUS MEET S Suomalaiset seksikuvat pornofilmit
Eroottinen hieronta jyväskylä eurooppa viro Kokeilkaapa tuota tiheämpää rakastelutahtia. Muutoin ei näinä päivinä kyllä haittaa jos joskus menee alle 10 minuuttia. Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: Joskus jopa eka työnnöllä, jos on todella herkällä. Leave this field blank.

Liian nopea laukeaminen mistä löytää seksiseuraa - Nacka

Ja sit on tietty puuduttavia voiteita tähän vaivaan, vievät enimmän herkkyyden peniksestä. Olen yrittänyt ymmärtää miestäni, mutta tuntuu etten pysty siihen enää. Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: Mies kehuu vaan että pimppi on entistä parempi. Ja meidän suhteessa mä olen yleensä se aloitteentekijä. Olen aika tuoreessa parisuhteessa, jossa mies laukeaa melkein heti. Urologin juttusille ja siitä se lähtee.

0 comments on Liian nopea laukeaminen mistä löytää seksiseuraa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Nästa sida »